Tieniaca sieť vs tieniaci pás – sú trendy a módne

Tieniaca sieť vs tieniaci pás – sú trendy a módne

Ak aj vy máte vo svojej záhrade vonkajšie sedenie, viete, že slnečných dní na jar pribúda. Tieniaca sieť ochráni materiály pred poškodením i vaše zdravie.

Preto je potrebné pred intenzívnym slnkom chrániť napríklad niektoré rastliny na vašom pozemku alebo využitie nájde aj na prístrešku pre auto. Pretože iba vtedy, keď sú miesta vášho záhradného sedenia chránené pred slnkom, môže byť pobyt vonku potešením.

Tieniace siete poskytujú tienisté miesta pod holým nebom

Riešením sú tieniace siete alebo tieniace pásy rôznej veľkosti a farby, ktoré aj vašej terase dodajú skutočný šmrnc. Sú vyrobené z mimoriadne odolných a kvalitných materiálov HDPE, ktoré sú odolné proti UV žiareniu. Zaručujúceho dlhoročnú stálosť a ponúkajú dokonalú ochranu pred intenzívnym slnkom.

Majitelia vozidiel, ktorí majú prístrešok na auto, sú tiež radi, že majú tieniace siete, ktoré ich auto spoľahlivo chránia pred slnkom.

Ďalším využitím tieniacich sietí je ich inštalácia ako ochranných prostriedkov proti slnečnému žiareniu v plotovom pletive..

Siete na ochranu pred slnečným žiarením sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a dĺžkach, a preto ich možno použiť rôznymi spôsobmi.

Tieniaci pás ako výplet vášho plotu

V niektorých prípadoch sa na tienie využíva ako výplet nejakého plotu len samotný tieniaci pás, ktorý je možné kombinovať až v troch rôznych farebných prevedeniach.

Tieniacej pásky je možné aplikovať pre zvárané ploty a plotové panely. Taktiež vhodné na zatienenie brán a bráničiek s výplňou z niektorého z plotových dielcov.

Poskytujú ideálnu izoláciu vášho pozemku od okolia a vy získate dokonalé súkromie.

Pre väčší výber komponentov na kompletnú realizáciu oplotenie domu alebo pozemku navštívte náš eshop. Pre viac informácií je vám k dispozícii náš online poradca pre výber oplotenia, alebo nám zavolajte a radi odpovieme na všetky vaše otázky.

M+M Martinec s.r.o., Paholec 1, Pezinok 902 01, +421905569909, eshop@martinec.sk